Der skal godt med kluns på kroppen

-

Leder du efter shearling jackets, eller er du mere typen, der bare gerne vil have et par træsko?
Man kan være meget uenig om, hvad det er for noget tøj, man skal bruge, men langt de fleste kan blive enige om, at man trods alt skal bruge noget tøj, for det er kun helt små babyer, som der kan tillade sig at være nøgne, langt de fleste andre mennesker forventer man, at de kan finde ud at have noget tøj på – for ellers er det ulovligt, medmindre man finder et sted, hvor man kan være nøgne med andre, eller man er det derhjemme.
Det ville fylde en roman at opremse, hvad der findes af tøjmærker og typer af tøj derude, og selvom man så følte, man var ved at nå til bunds med sådan en liste, så er der kommet nye til af begge dele, og der er måske forsvundet andet, så det er en liste, man aldrig kan blive færdig med.
De fleste kan dog blive enige om, at det er forskelligt tøj, der fungerer i forskellige sammenhænge, det er kun vikingetyper, der tager shorts på om vinteren, og man er en rockstjerne eller lignende, hvis man har solbriller på indendørs.

Der er tøj, og så er der TØJ

Nogle person går så meget op tøj, at det ikke bare er deres fritidsinteresse, men også det, som de lever af.
For andre handler det bare om, at det passer og ikke er (alt for) beskidt, og så lever man med, at man ikke er på mode med sit tøj, for det går måske mange år tilbage, og man kan have arvet det, men sådan er det. Så går man op i noget andet.
Måske går man ikke så meget op i, hvad det er for noget tøj, eller hvem der har lavet det, bare det er bæredygtigt, og derfor køber disse mennesker da også tit genbrugstøj, for det giver dem god samvittighed, at de gør det på den måde, og så lever man med, at tøjet ikke helt passer en, eller at farven er lidt forkert, for man ved, at der ikke findes en anden på lager i en anden variation.

Latest news

Krybdyr som kæledyr – Er det en god idé?

Reptiler kan være gode kæledyr, og mange mennesker holder dem i deres hjem. Det er dog ikke alle krybdyr,...

Menneskers firbenede bedste ven

Hunde har været menneskers trofaste følgesvende siden oldtiden. De er kendt som menneskets firbenede bedste ven og har trofast...

Markedsføring – SEO

Søgemaskineoptimering (SEO) er en vigtig del af enhver digital markedsføringsstrategi. SEO indebærer optimering af dit websted og indhold, så...

Udforskning af Oceaniens mangfoldighed

Oceanien, en region bestående af tusindvis af øer i Stillehavet, er en skatkiste af unikke kulturer og landskaber. Fra...

Lidt om graviditet

Graviditet er en særlig og unik tid i en kvindes liv. Det kan være både spændende og udfordrende med...

Historien om det nye år

Det nye år er en tid til eftertanke, til at se tilbage på de sidste tolv måneder og gøre...

Must read

Krybdyr som kæledyr – Er det en god idé?

Reptiler kan være gode kæledyr, og mange mennesker holder...

Menneskers firbenede bedste ven

Hunde har været menneskers trofaste følgesvende siden oldtiden. De...

You might also likeRELATED
Recommended to you