Få anskaffet det bedste gødning, der findes

-

Det med at gøde jorden er noget, som vi mennesker har forstået at benytte os af i lang tid.

Hurtigt lærte vi, at hvis man skal have afgrøderne til at vokse, så var man nødt til at give dem nogle midler, som der kunne fremme den vækstperiode.

Det er næppe til at sige, hvordan man opdagede den slags, men det er nok ikke helt forkert at sige, at der har været nogle repræsentanter fra ens kvæg, der har pisset og skidt på markerne, og så kunne man se, at mod eventuel forventning døde de ikke ud, men de havde den modsatte virkning – de voksede!

Så man kunne regne ud, at man skulle samle den slags og sprede det ud, og det kunne da ikke være mere heldigt, end at man kunne “lave” det selv, så man ikke skulle hen at fremstille det på anden vis eller betale sig fra det ved at købe det fra andre.

Men det kunne desværre ikke var ved.

Du tager valget om den gode gødning

For udover når marken lå brak, så skulle man bruge godt med gødning, og med tiden skulle man bruge meget gødning til at dyrke markerne med, og de voksede sig større og større, som man fandt bedre teknikker til at så og høste; så pludselig var det ikke nok med ens eget kvægs leverancer.

Og naboen skulle jo bruge sit.

Så man fandt ud af, at man kunne lave det kunstigt, men ikke alt sammen var lige sundt for miljøet, men det havde man ikke så meget tanke på dengang.

Det har man heldigvis nu, hvorfor at den bedste gødning får du fra Yara så du både får de afgrøder, som du godt kunne tænke dig, og så sørger du for at passe på miljøet samtidig.

For det er faktisk muligt at gøre begge dele, selvom mange tror, det ikke er muligt, om de så selv står i erhvervet, eller de ser det udefra.

Vi har alle et ansvar for at passe på vores planet, og vi kan alle gøre en indsats her – og det handler blandt andet om, hvad det er for noget gødning, som vi bruger.

Latest news

Krybdyr som kæledyr – Er det en god idé?

Reptiler kan være gode kæledyr, og mange mennesker holder dem i deres hjem. Det er dog ikke alle krybdyr,...

Menneskers firbenede bedste ven

Hunde har været menneskers trofaste følgesvende siden oldtiden. De er kendt som menneskets firbenede bedste ven og har trofast...

Markedsføring – SEO

Søgemaskineoptimering (SEO) er en vigtig del af enhver digital markedsføringsstrategi. SEO indebærer optimering af dit websted og indhold, så...

Udforskning af Oceaniens mangfoldighed

Oceanien, en region bestående af tusindvis af øer i Stillehavet, er en skatkiste af unikke kulturer og landskaber. Fra...

Lidt om graviditet

Graviditet er en særlig og unik tid i en kvindes liv. Det kan være både spændende og udfordrende med...

Historien om det nye år

Det nye år er en tid til eftertanke, til at se tilbage på de sidste tolv måneder og gøre...

Must read

Krybdyr som kæledyr – Er det en god idé?

Reptiler kan være gode kæledyr, og mange mennesker holder...

Menneskers firbenede bedste ven

Hunde har været menneskers trofaste følgesvende siden oldtiden. De...

You might also likeRELATED
Recommended to you