GoSmoke e-væske

-

Der er godt nok sket meget indenfor rygningens verden – i gamle dage røg man cigar, cigaretter eller pibe – i dag er der nu også disse e-cigaretter, som man kan købe med mange forskellige smagsvarianter i form af flydende væsker der kan være tilsat nikotin, hvis man vil have nikotin effekten med.
Jeg selv måtte prøve mig frem til hvor jeg kunne få en viden om denne e-juice, og hvor jeg kunne købe den. Jeg endte med at komme ind på hjemmesiden https://gosmoke.dk – her kunne jeg så se hvad der var af forskellige produkter både med og uden nikotin. Det var en af mine venner der sagde køb e-væske på nettet, her er udbuddet større og billigere – så derfor endte jeg hos gosmoke.dk. Jeg må indrømme, at der var virkelig mange forskellige produkter, mange forskellige smagsvarianter og ikke mindst mange forskellige start pakker, som var en af dem jeg lagde ud med, da jeg jo ikke var helt dus med denne form for rygning.

Jeg havde selvfølgelig set at der var andre der gik og røg på disse e-cigaretter, men vidste jo ikke helt lige hvordan effekten var – og efter at have modtaget mine varer fra GoSmoke, var jeg også blandt dem der gik og røg e væske. Jeg er glad for at jeg har skiftet mine cigaretter ud med e juice, jeg kalder det e juice fordi de smager af frugt og uden nikotin, og så kalder jeg dem med nikotin for e-væske, men det er mere for at jeg selv ved hvad det er jeg indtager.
Det at kunne gå rundt og ryge indenfor har nok været den største gevinst for mig, da jeg altid har hadet at stå udenfor døren og ryge, og nu kunne jeg blive i min sofa og se filmen færdig uden at skulle afbryde den, fordi jeg pludselig var blevet smøgtrængende. Ungerne siger også at det lugter dejligt når jeg ryger mine e smøger, så det har også gjort at jeg ikke længere har dårlig samvittighed over at jeg ryger.

Latest news

Sådan kommer du i gang med regnskab

Regnskab kan virke som en uoverskuelig størrelse, når man kaster sig ud i det, men det behøver...

Historien i Danmark

Danmark er et lille, men meget succesfuldt land i Nordeuropa. Landets officielle navn er Kongeriget Danmark. Landet har en...

Hvor mange laver ting af plastik

Hver dag bruger vi millioner af plastikprodukter. Lige fra tandbørsten vi bruger om morgenen til det mobiletui vi har...

Verden er et stort vidunder!

Man kan godt gå og bare være lidt trist eller kede sig i hverdagen og synes, at der bare...

Hvor længe skal en massage vare?

Nogle gange oplever man bare, at ens partner har for travlt til at dedikere tiden til at massere en,...

Lovligt alternativ til puff bar

Et lovligt alternativ til puff bar Engangsvapes er på det seneste blevet mere...

Must read

Sådan kommer du i gang med regnskab

Regnskab kan virke som en uoverskuelig størrelse,...

Historien i Danmark

Danmark er et lille, men meget succesfuldt land i...

You might also likeRELATED
Recommended to you