GoSmoke e-væske

-

Der er godt nok sket meget indenfor rygningens verden – i gamle dage røg man cigar, cigaretter eller pibe – i dag er der nu også disse e-cigaretter, som man kan købe med mange forskellige smagsvarianter i form af flydende væsker der kan være tilsat nikotin, hvis man vil have nikotin effekten med.
Jeg selv måtte prøve mig frem til hvor jeg kunne få en viden om denne e-juice, og hvor jeg kunne købe den. Jeg endte med at komme ind på hjemmesiden https://gosmoke.dk – her kunne jeg så se hvad der var af forskellige produkter både med og uden nikotin. Det var en af mine venner der sagde køb e-væske på nettet, her er udbuddet større og billigere – så derfor endte jeg hos gosmoke.dk. Jeg må indrømme, at der var virkelig mange forskellige produkter, mange forskellige smagsvarianter og ikke mindst mange forskellige start pakker, som var en af dem jeg lagde ud med, da jeg jo ikke var helt dus med denne form for rygning.

Jeg havde selvfølgelig set at der var andre der gik og røg på disse e-cigaretter, men vidste jo ikke helt lige hvordan effekten var – og efter at have modtaget mine varer fra GoSmoke, var jeg også blandt dem der gik og røg e væske. Jeg er glad for at jeg har skiftet mine cigaretter ud med e juice, jeg kalder det e juice fordi de smager af frugt og uden nikotin, og så kalder jeg dem med nikotin for e-væske, men det er mere for at jeg selv ved hvad det er jeg indtager.
Det at kunne gå rundt og ryge indenfor har nok været den største gevinst for mig, da jeg altid har hadet at stå udenfor døren og ryge, og nu kunne jeg blive i min sofa og se filmen færdig uden at skulle afbryde den, fordi jeg pludselig var blevet smøgtrængende. Ungerne siger også at det lugter dejligt når jeg ryger mine e smøger, så det har også gjort at jeg ikke længere har dårlig samvittighed over at jeg ryger.

Latest news

Grundlæggende om Google Ads, og hvorfor du bør bruge dem

Google Ads er en fantastisk måde at promovere din virksomhed online på. De giver dig mulighed for at nå...

Hvordan man gør mode sjovt for teenagere

Teenagere er i en alder, hvor de er begyndt at finde deres egen individuelle stil og eksperimentere med mode....

En introduktion til infrarøde saunaer

Du har sikkert hørt om traditionelle saunaer, men har du hørt om infrarøde saunaer? Disse moderne saunaer tilbyder et...

Fordelene ved at spise konfirmationsmad ud af huset

At spise ude er en oplevelse, som kan være både behagelig og gavnlig for vores velvære. Vi har mulighed...

Krybdyr som kæledyr – Er det en god idé?

Reptiler kan være gode kæledyr, og mange mennesker holder dem i deres hjem. Det er dog ikke alle krybdyr,...

Menneskers firbenede bedste ven

Hunde har været menneskers trofaste følgesvende siden oldtiden. De er kendt som menneskets firbenede bedste ven og har trofast...

Must read

Grundlæggende om Google Ads, og hvorfor du bør bruge dem

Google Ads er en fantastisk måde at promovere din...

Hvordan man gør mode sjovt for teenagere

Teenagere er i en alder, hvor de er begyndt...

You might also likeRELATED
Recommended to you