Hjælp til gældssanering

-

Jeg kan hilse at sige at det ikke er sjovt at stå med en kæmpe gæld som man selv er landet helt uforskyldt i – men uanset hvad så hæfter jeg jo for gælden, og må betale det tilbage jeg kan. Det var først for nyligt at jeg fandt ud af at der var noget der hed gældssanering, og at man faktisk godt kunne slippe for at betale den gæld som man hæftede for, hvis man ikke har mulighed for at betale gælden tilbage i ens levetid. Det var så mit tilfælde, jeg kunne simpelthen ikke muligheden for at kunne betale alle de penge tilbage som jeg stod for.
Jeg gik på nettet og søgte om hjælp til gældssanering, og jeg faldt over en side der hed DinGæld, det gode var at jeg kunne tage en test og at se om det var en mulighed for mig at få Gældssanering, samtidig stod der en masse information om hvilke ting der skulle være i orden og hvem det var der kunne sørge for at jeg eventuelt kunne få hele min gæld eftergivet.

Det var jo ikke mange penge jeg havde tilbage om måneden, når alle havde fået det de havde krav på, og jeg havde endda selv sørget for at lave aftaler, så alle kunne få bare lidt – men det gjorde også at der ikke var meget tilovers til mad og familien. Ja, pengepungen var tom, og det var endda ikke selvforskyldt.
Jeg ansøgte om at få hjælp til gældssanering, der var gået de 2 år efter at jeg gik konkurs med min virksomhed, så jeg håbede selvfølgelig, at jeg enten kunne få eftergivet det hele, eller bare noget af gælden – heldigvis var det ikke kreditorerne der bestemte det, men skifteretten.
Jeg var så heldig at jeg fik eftergivet hele min gæld, jeg slap for at have kreditorerne til at ringe i tide og utide eller sende rykkermails, selvom de godt kendte til min situation, Vi fik flere penge at leve for om måneden, og ikke mindst, så fik jeg min rolige nattesøvn tilbage ret hurtigt.

Latest news

Krybdyr som kæledyr – Er det en god idé?

Reptiler kan være gode kæledyr, og mange mennesker holder dem i deres hjem. Det er dog ikke alle krybdyr,...

Menneskers firbenede bedste ven

Hunde har været menneskers trofaste følgesvende siden oldtiden. De er kendt som menneskets firbenede bedste ven og har trofast...

Markedsføring – SEO

Søgemaskineoptimering (SEO) er en vigtig del af enhver digital markedsføringsstrategi. SEO indebærer optimering af dit websted og indhold, så...

Udforskning af Oceaniens mangfoldighed

Oceanien, en region bestående af tusindvis af øer i Stillehavet, er en skatkiste af unikke kulturer og landskaber. Fra...

Lidt om graviditet

Graviditet er en særlig og unik tid i en kvindes liv. Det kan være både spændende og udfordrende med...

Historien om det nye år

Det nye år er en tid til eftertanke, til at se tilbage på de sidste tolv måneder og gøre...

Must read

Krybdyr som kæledyr – Er det en god idé?

Reptiler kan være gode kæledyr, og mange mennesker holder...

Menneskers firbenede bedste ven

Hunde har været menneskers trofaste følgesvende siden oldtiden. De...

You might also likeRELATED
Recommended to you