Hjælp til gældssanering

-

Jeg kan hilse at sige at det ikke er sjovt at stå med en kæmpe gæld som man selv er landet helt uforskyldt i – men uanset hvad så hæfter jeg jo for gælden, og må betale det tilbage jeg kan. Det var først for nyligt at jeg fandt ud af at der var noget der hed gældssanering, og at man faktisk godt kunne slippe for at betale den gæld som man hæftede for, hvis man ikke har mulighed for at betale gælden tilbage i ens levetid. Det var så mit tilfælde, jeg kunne simpelthen ikke muligheden for at kunne betale alle de penge tilbage som jeg stod for.
Jeg gik på nettet og søgte om hjælp til gældssanering, og jeg faldt over en side der hed DinGæld, det gode var at jeg kunne tage en test og at se om det var en mulighed for mig at få Gældssanering, samtidig stod der en masse information om hvilke ting der skulle være i orden og hvem det var der kunne sørge for at jeg eventuelt kunne få hele min gæld eftergivet.

Det var jo ikke mange penge jeg havde tilbage om måneden, når alle havde fået det de havde krav på, og jeg havde endda selv sørget for at lave aftaler, så alle kunne få bare lidt – men det gjorde også at der ikke var meget tilovers til mad og familien. Ja, pengepungen var tom, og det var endda ikke selvforskyldt.
Jeg ansøgte om at få hjælp til gældssanering, der var gået de 2 år efter at jeg gik konkurs med min virksomhed, så jeg håbede selvfølgelig, at jeg enten kunne få eftergivet det hele, eller bare noget af gælden – heldigvis var det ikke kreditorerne der bestemte det, men skifteretten.
Jeg var så heldig at jeg fik eftergivet hele min gæld, jeg slap for at have kreditorerne til at ringe i tide og utide eller sende rykkermails, selvom de godt kendte til min situation, Vi fik flere penge at leve for om måneden, og ikke mindst, så fik jeg min rolige nattesøvn tilbage ret hurtigt.

Latest news

Verden er et stort vidunder!

Man kan godt gå og bare være lidt trist eller kede sig i hverdagen og synes, at der bare...

Hvor længe skal en massage vare?

Nogle gange oplever man bare, at ens partner har for travlt til at dedikere tiden til at massere en,...

Den ene dag er der ro, den næste er den gal!

Det er nogle gange utroligt, at det kan komme bag på os, at der kommer naturkatastrofer, for det er...

Dyreliv og industri

Er der plads til både dyreliv og industri? Nu skal vi til at holde op med at spise kød,...

Prisen på et flyttefirma i Aalborg er værd at betale

Du har måske regnet lidt på det, at det egentlig vil blive billigere, når du skal flytte her i...

Premium cannabis

Premium cannabis er EU godkendt og lovlig cannabis, der er fri for frø og andre ting - det kan...

Must read

Verden er et stort vidunder!

Man kan godt gå og bare være lidt trist...

Hvor længe skal en massage vare?

Nogle gange oplever man bare, at ens partner har...

You might also likeRELATED
Recommended to you