Hjælp til gældssanering

-

Jeg kan hilse at sige at det ikke er sjovt at stå med en kæmpe gæld som man selv er landet helt uforskyldt i – men uanset hvad så hæfter jeg jo for gælden, og må betale det tilbage jeg kan. Det var først for nyligt at jeg fandt ud af at der var noget der hed gældssanering, og at man faktisk godt kunne slippe for at betale den gæld som man hæftede for, hvis man ikke har mulighed for at betale gælden tilbage i ens levetid. Det var så mit tilfælde, jeg kunne simpelthen ikke muligheden for at kunne betale alle de penge tilbage som jeg stod for.
Jeg gik på nettet og søgte om hjælp til gældssanering, og jeg faldt over en side der hed DinGæld, det gode var at jeg kunne tage en test og at se om det var en mulighed for mig at få Gældssanering, samtidig stod der en masse information om hvilke ting der skulle være i orden og hvem det var der kunne sørge for at jeg eventuelt kunne få hele min gæld eftergivet.

Det var jo ikke mange penge jeg havde tilbage om måneden, når alle havde fået det de havde krav på, og jeg havde endda selv sørget for at lave aftaler, så alle kunne få bare lidt – men det gjorde også at der ikke var meget tilovers til mad og familien. Ja, pengepungen var tom, og det var endda ikke selvforskyldt.
Jeg ansøgte om at få hjælp til gældssanering, der var gået de 2 år efter at jeg gik konkurs med min virksomhed, så jeg håbede selvfølgelig, at jeg enten kunne få eftergivet det hele, eller bare noget af gælden – heldigvis var det ikke kreditorerne der bestemte det, men skifteretten.
Jeg var så heldig at jeg fik eftergivet hele min gæld, jeg slap for at have kreditorerne til at ringe i tide og utide eller sende rykkermails, selvom de godt kendte til min situation, Vi fik flere penge at leve for om måneden, og ikke mindst, så fik jeg min rolige nattesøvn tilbage ret hurtigt.

Latest news

Hold en pause fra din travle hverdag

Husk at være god ved dig selvVi har alle sammen en mere eller mindre travl hverdag, der er bud...

Endometriose og fertilitet

Flere og flere kvinder har vanskeligheder med at blive gravide - og det kan være af forskelige årsager, og...

Danske fragtskibe har godt styr på det

Fragtskibe er store skibe, der er beregnet til at transportere varer og materialer over lange afstande. De bruges typisk...

Hjælp til gældssanering

Jeg kan hilse at sige at det ikke er sjovt at stå med en kæmpe gæld som man selv...

Find frem til familievenlige rejser her online

Ønsker man at bestille en ferie til hele familien her på nettet, er det altid godt at gå ud...

Find et lækkert spiesebord egetræ her online

Kunne man tænke sig et spiesebord egetræ til stuen eller køkkenet måske, så er træbord, Bordbukke, og alt hvad...

Must read

Hold en pause fra din travle hverdag

Husk at være god ved dig selvVi har alle...

Endometriose og fertilitet

Flere og flere kvinder har vanskeligheder med at blive...

You might also likeRELATED
Recommended to you