Hvor længe skal en massage vare?

-

Nogle gange oplever man bare, at ens partner har for travlt til at dedikere tiden til at massere en, for der er som regel meget andet, som der skal laves derhjemme – og partneren er jo selv træt.
Så den slags intimitet gemmer man til soveværelset, men nu handlede det jo om, at man havde brug for en massage for at få løsnet op i kroppen, og ikke fordi at man havde brug kropskontakt.
Man har nemlig noget, der sidder i skuldrene og nakken, og man kan mærke, det har stået på i flere dage, og det er kun blevet værre, så man er begyndt at overveje, om man skal have fat i en Fysioterapi Aalborg, en kiropraktor, en akupunktør eller en helt anden type, der har forstand på, hvad man kan gøre ved kroppen, så man får det bedre i skroget.
Man vælger dog at prøve med en massør først. for det virker som det rigtige sted at starte.
Partneren kan nemlig ikke finde ud at gøre det ordentligt, kan man mærke, og man er også bange for, om vedkommende bare kommer til at gøre det værre.

Den massage kommer med tiden til at hjælpe

Selvom man måske kender en, der gerne vil give en en massage, så er man ude i samme problem med, om det gavner, men man kan også frygte, at massagen ikke varer længe nok, som den skal.
Så man vil hellere have fat i en professionel massør, hvor man betaler sig fra det, så man ikke skal have dårlig samvittighed over at tage tiden fra en person, som kunne have brugt tiden på sig selv – nu betaler man trods alt penge for, at man skal have en massage, og så kan man bedre nyde det.
Og man nyder det skam, og det er bare med at nyde det, mens det står på, også selvom det kan komme til at gøre lidt ondt, hvis man har nogle skavanker, som man har døjet med længe, og man ikke har fået gjort noget ved dem.
Massøren ved så også, hvor længe den massage skal stå på, og måske aftaler man en anden gang, hvor man fortsætter.

Latest news

Krybdyr som kæledyr – Er det en god idé?

Reptiler kan være gode kæledyr, og mange mennesker holder dem i deres hjem. Det er dog ikke alle krybdyr,...

Menneskers firbenede bedste ven

Hunde har været menneskers trofaste følgesvende siden oldtiden. De er kendt som menneskets firbenede bedste ven og har trofast...

Markedsføring – SEO

Søgemaskineoptimering (SEO) er en vigtig del af enhver digital markedsføringsstrategi. SEO indebærer optimering af dit websted og indhold, så...

Udforskning af Oceaniens mangfoldighed

Oceanien, en region bestående af tusindvis af øer i Stillehavet, er en skatkiste af unikke kulturer og landskaber. Fra...

Lidt om graviditet

Graviditet er en særlig og unik tid i en kvindes liv. Det kan være både spændende og udfordrende med...

Historien om det nye år

Det nye år er en tid til eftertanke, til at se tilbage på de sidste tolv måneder og gøre...

Must read

Krybdyr som kæledyr – Er det en god idé?

Reptiler kan være gode kæledyr, og mange mennesker holder...

Menneskers firbenede bedste ven

Hunde har været menneskers trofaste følgesvende siden oldtiden. De...

You might also likeRELATED
Recommended to you