Hvor mange laver ting af plastik

Hver dag bruger vi millioner af plastikprodukter. Lige fra tandbørsten vi bruger om morgenen til det mobiletui vi har med os overalt, er plastik overalt omkring os. Dette blogindlæg vil undersøge, hvordan plastikgenstande fremstilles, og hvor mange mennesker der er ansat i denne industri.

Hvordan plastikgenstande fremstilles
Plastikgenstande fremstilles ved hjælp af en proces, der kaldes sprøjtestøbning. Denne proces begynder med, at smeltemasse sprøjtes ind i et formhul. Den smeltede plast afkøles og hærder derefter i formen for at danne den ønskede form. Når formen er afkølet, åbnes formen, og plastgenstanden skubbes ud. Der er mange normale smarte ting der bliver lavet. For eksempel ting som plastkar er der mange som er glade for. Det er en blandt mange andre ting som folk er glade for, der er lavet af plast.

Sprøjtestøbning er en præcis proces, der kræver omhyggelig opmærksomhed på detaljerne i alle faser. Først skal plastpillerne placeres i indsprøjtningsmaskinens tragt. I tragten føres granulaterne ind i en opvarmet tønde, hvor de smeltes ned til flydende tilstand. Den smeltede plast sprøjtes derefter ind i en form under højt tryk. Når plastikken er i formen, afkøles den og hærder, så den får hulrummets form. Til sidst åbnes formen, og objektet skubbes ud]

Job inden for sprøjtestøbning af plast:
Bureau of Labor Statistics rapporterer, at der var 24.000 job inden for plastsprøjtestøbning i 2018. Medianlønnen for disse job var 37.920 dollars om året eller 18,21 dollars i timen. Sprøjtestøbere skal typisk have mindst en high school-diplom eller tilsvarende uddannelse, selv om nogle job kan kræve videregående uddannelse eller certificering. Med erfaring kan de fleste sprøjtestøbere opnå forfremmelser til højere betalte stillinger som f.eks. ledende operatør eller supervisor.

Share the Post: