Premium cannabis

Premium cannabis er EU godkendt og lovlig cannabis, der er fri for frø og andre ting – det kan selvfølgelig være både godt og skidt – godt så man slipper for at sortere frøene fra, men godt, for så kan man jo lige forsøge at se om man selv kan lave en lille plante selv. Men Premium cannabis er at foretrække, da det er den rene vare, og man betaler kun for det man skal bruge. Mange gange sidder der en del frø på topskuddene, som man så skal stå og pille fra inden man lige ruller sig sin joint, og det er ikke altid sagen at stå og gøre det, da der kan være mange frø hvis man er uheldig.
Det er godt at man har fået godkendt disse cannabis topskud, som Hash, skunk og Weed, så man kan få sig en tålelig hverdag uden smerter, for det er nemlig det nogle af cannabis planterne kan gøre for en – måske ikke lige gøre en helt smertefri, men gøre det tåleligt at være til.
Jeg har den overbevisning, at naturens egne planter har mange forskellige naturlige medicinske egenskaber, så hvorfor skulle hamp plantens egenskaber så ikke også være gode. Nu har man så fjernet det skadelige stof THC, og legaliseret Premium cannabis.

Jeg er meget for de naturlige planters egenskaber, og jeg anvender dem også før jeg går til en læge, da det er min opfattelse at de bare udskriver medicin, dels af kemisk art og med en masse bivirkninger. Der er da også en grund til at der findes flere bøger der er skrevet med virkningerne på de forskellige planter, og hvis man bare lige ville sætte sig lidt ind i disse egenskaber, så kan man spare en masse penge ved at man ikke skal på apoteket.
Premium cannabis, og disse topskud, får man hjem fra det sted man har købt det, og man får det ovenikøbet i en rigtig fin indpakning som ses på billedet, for den sags skyld kunne det lige så godt være en eller anden slags the der står i skabet.

Share the Post: