Billige forsikringer

-

Det at blive forsikret ordentligt, så der ikke opstår problemer når skaden sker, kan være vanskelig at gennemskue – jeg har nemlig for nyligt været igennem processen med at få gennemset alle mine hesteforsikringer, og om jeg nu også var rigtigt forsikret. Jeg tog fat på flere forsikringsselskaber, for at høre hvad de kunne tilbyde, men det var som om jeg skulle sammenligne pærer og bananer, så jeg var nok mere forvirret efter end inden jeg gik i gang. En af mine venner spurgte mig hvorfor jeg ikke lige kiggede på billig hesteforsikring og læste hvad der stod der, for her kunne man få billige forsikringer, ved at anmode om 3 tilbud der så kunne sammenlignes.
For mig betød det ikke at det absolut skulle være en billig forsikring, jeg havde brug for at jeg var dækket ind på alle fronter på den billigste måde, og det er ikke ensbetydende med at det så også var den billigste, men i bund og grund, så kan det være dyrt at vælge en forsikring der så ikke udbetaler når skaden er sket.
Så jeg gik efter den bedste hesteforsikring der passede til mit behov, da jeg skulle give input til de 3 tilbud jeg ville anmode om – og ud fra det, valgte jeg så det tilbud der var den billigste – for alle tre tilbud skulle jo indeholde og kunne dække de behov jeg havde angivet.
Der er mange der tror at de største forsikringer også er de bedste og billigste – men det er så ikke lige min erfaring, for krisen har også presset de store forsikringsselskaber så de er begyndt at skære ned på deres skade refusioner.
Jeg fandt en god og billig hesteforsikring og et godt forsikringsselskab – der blev hørt på hvad det var jeg ønskede, og det var det jeg fik – det var ikke den billigste, for jeg er ikke skolelærer, men det var den billigste af de 3 tilbud jeg fik.
Det var dejligt at kunne vælge sine forsikringer ud fra disse tilbud, og kan anbefales til andre.

Latest news

Sådan kommer du i gang med regnskab

Regnskab kan virke som en uoverskuelig størrelse, når man kaster sig ud i det, men det behøver...

Historien i Danmark

Danmark er et lille, men meget succesfuldt land i Nordeuropa. Landets officielle navn er Kongeriget Danmark. Landet har en...

Hvor mange laver ting af plastik

Hver dag bruger vi millioner af plastikprodukter. Lige fra tandbørsten vi bruger om morgenen til det mobiletui vi har...

Verden er et stort vidunder!

Man kan godt gå og bare være lidt trist eller kede sig i hverdagen og synes, at der bare...

Hvor længe skal en massage vare?

Nogle gange oplever man bare, at ens partner har for travlt til at dedikere tiden til at massere en,...

Lovligt alternativ til puff bar

Et lovligt alternativ til puff bar Engangsvapes er på det seneste blevet mere...

Must read

Sådan kommer du i gang med regnskab

Regnskab kan virke som en uoverskuelig størrelse,...

Historien i Danmark

Danmark er et lille, men meget succesfuldt land i...

You might also likeRELATED
Recommended to you