Billige forsikringer

-

Det at blive forsikret ordentligt, så der ikke opstår problemer når skaden sker, kan være vanskelig at gennemskue – jeg har nemlig for nyligt været igennem processen med at få gennemset alle mine hesteforsikringer, og om jeg nu også var rigtigt forsikret. Jeg tog fat på flere forsikringsselskaber, for at høre hvad de kunne tilbyde, men det var som om jeg skulle sammenligne pærer og bananer, så jeg var nok mere forvirret efter end inden jeg gik i gang. En af mine venner spurgte mig hvorfor jeg ikke lige kiggede på billig hesteforsikring og læste hvad der stod der, for her kunne man få billige forsikringer, ved at anmode om 3 tilbud der så kunne sammenlignes.
For mig betød det ikke at det absolut skulle være en billig forsikring, jeg havde brug for at jeg var dækket ind på alle fronter på den billigste måde, og det er ikke ensbetydende med at det så også var den billigste, men i bund og grund, så kan det være dyrt at vælge en forsikring der så ikke udbetaler når skaden er sket.
Så jeg gik efter den bedste hesteforsikring der passede til mit behov, da jeg skulle give input til de 3 tilbud jeg ville anmode om – og ud fra det, valgte jeg så det tilbud der var den billigste – for alle tre tilbud skulle jo indeholde og kunne dække de behov jeg havde angivet.
Der er mange der tror at de største forsikringer også er de bedste og billigste – men det er så ikke lige min erfaring, for krisen har også presset de store forsikringsselskaber så de er begyndt at skære ned på deres skade refusioner.
Jeg fandt en god og billig hesteforsikring og et godt forsikringsselskab – der blev hørt på hvad det var jeg ønskede, og det var det jeg fik – det var ikke den billigste, for jeg er ikke skolelærer, men det var den billigste af de 3 tilbud jeg fik.
Det var dejligt at kunne vælge sine forsikringer ud fra disse tilbud, og kan anbefales til andre.

Latest news

Grundlæggende om Google Ads, og hvorfor du bør bruge dem

Google Ads er en fantastisk måde at promovere din virksomhed online på. De giver dig mulighed for at nå...

Hvordan man gør mode sjovt for teenagere

Teenagere er i en alder, hvor de er begyndt at finde deres egen individuelle stil og eksperimentere med mode....

En introduktion til infrarøde saunaer

Du har sikkert hørt om traditionelle saunaer, men har du hørt om infrarøde saunaer? Disse moderne saunaer tilbyder et...

Fordelene ved at spise konfirmationsmad ud af huset

At spise ude er en oplevelse, som kan være både behagelig og gavnlig for vores velvære. Vi har mulighed...

Krybdyr som kæledyr – Er det en god idé?

Reptiler kan være gode kæledyr, og mange mennesker holder dem i deres hjem. Det er dog ikke alle krybdyr,...

Menneskers firbenede bedste ven

Hunde har været menneskers trofaste følgesvende siden oldtiden. De er kendt som menneskets firbenede bedste ven og har trofast...

Must read

Grundlæggende om Google Ads, og hvorfor du bør bruge dem

Google Ads er en fantastisk måde at promovere din...

Hvordan man gør mode sjovt for teenagere

Teenagere er i en alder, hvor de er begyndt...

You might also likeRELATED
Recommended to you