Moderne frisør i Aalborg

-

Er der noget som er svært at finde kan det være en rigtig god frisør, det handler jo om at vi ser godt ud, og så er det vigtigt at den frisør der skal ordne ens hår også kan sit fag og helst lidt mere til – det handler jo også om at frisøren kan se hvad der klæder ens ansigt og hvad der ikke gør. Det kan da godt være at jeg kommer til en frisør og fortæller at jeg vil klippes langhåret, altså med ekstensions, men at jeg vil komme til at se forfærdelig ud med det så vil jeg da helst have at frisøren siger til mig, det tænker jeg er en dårlig ide, da det ikke vil klæde dit ansigt. Så ja, for mig er det vanskeligt at finde sådan en frisør, og jeg har det ligesom når jeg skal vælge tandlæge og læge – det vedrører min krop.
Nu er jeg så flyttet til Aalborg, og skulle hele møllen igennem igen – så jeg googlede Frisør Aalborg for at se hvad der kom frem – men at Google Frisør Aalborg er ikke nok, jeg var nød til at søge mere direkte efter en damefrisør, ikke alene for at indkredse antallet af frisører, men også for at se hvilke gengangere der var.

Jeg søgte så også en herrefrisør, det ville jo være dejligt hvis min mand kunne blive klippet samme sted, og hvis vedkommende så også lige kunne foretage børneklip, så kunne vi måske få familie rabat, hvis hele familien fik ordnet sit hår hos den samme frisør.
Det lykkedes efter god efterforskning at finde en moderne frisør i Aalborg, der faktisk kunne ordne dame, herre og børnehår – og samtidig havde hun også rigtig fine anmeldelser på trustpilot, så vi prøvede lykken – jeg var første forsøgskanin, og da jeg var fuldt ud tilfreds med både klipning, behandling og service, blev det til vores nye frisør i Aalborg.
Det var dejligt at kunne vinge frisøren af på to do listen, for det er vigtigt for os alle i familien at vi ser ordentlige ud i håret.

Latest news

Sådan kommer du i gang med regnskab

Regnskab kan virke som en uoverskuelig størrelse, når man kaster sig ud i det, men det behøver...

Historien i Danmark

Danmark er et lille, men meget succesfuldt land i Nordeuropa. Landets officielle navn er Kongeriget Danmark. Landet har en...

Hvor mange laver ting af plastik

Hver dag bruger vi millioner af plastikprodukter. Lige fra tandbørsten vi bruger om morgenen til det mobiletui vi har...

Verden er et stort vidunder!

Man kan godt gå og bare være lidt trist eller kede sig i hverdagen og synes, at der bare...

Hvor længe skal en massage vare?

Nogle gange oplever man bare, at ens partner har for travlt til at dedikere tiden til at massere en,...

Lovligt alternativ til puff bar

Et lovligt alternativ til puff bar Engangsvapes er på det seneste blevet mere...

Must read

Sådan kommer du i gang med regnskab

Regnskab kan virke som en uoverskuelig størrelse,...

Historien i Danmark

Danmark er et lille, men meget succesfuldt land i...

You might also likeRELATED
Recommended to you