Moderne frisør i Aalborg

-

Er der noget som er svært at finde kan det være en rigtig god frisør, det handler jo om at vi ser godt ud, og så er det vigtigt at den frisør der skal ordne ens hår også kan sit fag og helst lidt mere til – det handler jo også om at frisøren kan se hvad der klæder ens ansigt og hvad der ikke gør. Det kan da godt være at jeg kommer til en frisør og fortæller at jeg vil klippes langhåret, altså med ekstensions, men at jeg vil komme til at se forfærdelig ud med det så vil jeg da helst have at frisøren siger til mig, det tænker jeg er en dårlig ide, da det ikke vil klæde dit ansigt. Så ja, for mig er det vanskeligt at finde sådan en frisør, og jeg har det ligesom når jeg skal vælge tandlæge og læge – det vedrører min krop.
Nu er jeg så flyttet til Aalborg, og skulle hele møllen igennem igen – så jeg googlede Frisør Aalborg for at se hvad der kom frem – men at Google Frisør Aalborg er ikke nok, jeg var nød til at søge mere direkte efter en damefrisør, ikke alene for at indkredse antallet af frisører, men også for at se hvilke gengangere der var.

Jeg søgte så også en herrefrisør, det ville jo være dejligt hvis min mand kunne blive klippet samme sted, og hvis vedkommende så også lige kunne foretage børneklip, så kunne vi måske få familie rabat, hvis hele familien fik ordnet sit hår hos den samme frisør.
Det lykkedes efter god efterforskning at finde en moderne frisør i Aalborg, der faktisk kunne ordne dame, herre og børnehår – og samtidig havde hun også rigtig fine anmeldelser på trustpilot, så vi prøvede lykken – jeg var første forsøgskanin, og da jeg var fuldt ud tilfreds med både klipning, behandling og service, blev det til vores nye frisør i Aalborg.
Det var dejligt at kunne vinge frisøren af på to do listen, for det er vigtigt for os alle i familien at vi ser ordentlige ud i håret.

Latest news

Grundlæggende om Google Ads, og hvorfor du bør bruge dem

Google Ads er en fantastisk måde at promovere din virksomhed online på. De giver dig mulighed for at nå...

Hvordan man gør mode sjovt for teenagere

Teenagere er i en alder, hvor de er begyndt at finde deres egen individuelle stil og eksperimentere med mode....

En introduktion til infrarøde saunaer

Du har sikkert hørt om traditionelle saunaer, men har du hørt om infrarøde saunaer? Disse moderne saunaer tilbyder et...

Fordelene ved at spise konfirmationsmad ud af huset

At spise ude er en oplevelse, som kan være både behagelig og gavnlig for vores velvære. Vi har mulighed...

Krybdyr som kæledyr – Er det en god idé?

Reptiler kan være gode kæledyr, og mange mennesker holder dem i deres hjem. Det er dog ikke alle krybdyr,...

Menneskers firbenede bedste ven

Hunde har været menneskers trofaste følgesvende siden oldtiden. De er kendt som menneskets firbenede bedste ven og har trofast...

Must read

Grundlæggende om Google Ads, og hvorfor du bør bruge dem

Google Ads er en fantastisk måde at promovere din...

Hvordan man gør mode sjovt for teenagere

Teenagere er i en alder, hvor de er begyndt...

You might also likeRELATED
Recommended to you