Paella direkte fra Spanien

Efter en tur i Spanien for mange år siden, blev jeg forelsket i deres national ret – og da man ikke lige sådan kan få Paella herhjemme, måtte jeg jo se om jeg kunne finde en original opskrift fra Spanien, så jeg elv kunne eksperimentere med at lave en original Paella.

Det nemmeste ville være, at bestille sin Paella hos pizza manden, og han så kom og leverede den, men det kan man desværre ikke – og jeg tænker også at det hænger lidt sammen med at der skal blæksprutte arme og andre skalddyr i en Paella.

Hvis jeg nu havde boet i Spanien, så havde jeg kunne bestille min Paella og få den leveret med en taxi hjem, men det må så være min drøm, indtil der er nogen herhjemme der finder på den løsning, og i mellemtiden må jeg nøjes med at få min Paella direkte fra Spanien, ved at få den originale opskrift og så selv lave den.
Jeg ved at jeg kan få de specielle ingredienser direkte fra Spanien sendt hjem til mig.

Share the Post: