Paella direkte fra Spanien

-

Efter en tur i Spanien for mange år siden, blev jeg forelsket i deres national ret – og da man ikke lige sådan kan få Paella herhjemme, måtte jeg jo se om jeg kunne finde en original opskrift fra Spanien, så jeg elv kunne eksperimentere med at lave en original Paella.

Det nemmeste ville være, at bestille sin Paella hos pizza manden, og han så kom og leverede den, men det kan man desværre ikke – og jeg tænker også at det hænger lidt sammen med at der skal blæksprutte arme og andre skalddyr i en Paella.

Hvis jeg nu havde boet i Spanien, så havde jeg kunne bestille min Paella og få den leveret med en taxi hjem, men det må så være min drøm, indtil der er nogen herhjemme der finder på den løsning, og i mellemtiden må jeg nøjes med at få min Paella direkte fra Spanien, ved at få den originale opskrift og så selv lave den.
Jeg ved at jeg kan få de specielle ingredienser direkte fra Spanien sendt hjem til mig.

Latest news

Tag vare på kærligheden

Livet er kærlighedStørst af alt er kærligheden, siges det, og ja uden kærlighed og omsorg, der vi ilde stedt,...

Hvorfor løber man så tit tør for printerblæk?!

Så skete det igen:Man føler, man lige har købt Printerblæk, og man brugte lidt for lang tid på at...

Når naturen lige tager et stort skift

Der er bestemt områder i verden, hvor forholdene er således, at vejret viser sig fra den samme side det...

Vores digitaliserede liv

I dag er vores liv blevet så digitaliseret, at selv når vi ikke bruger digitale løsninger, er vi alligevel...

Dette kræver kæmpe rammer

Det er sikkert ikke gået dig over hovedet, at der findes rammer til malerier, tegninger og meget andet, som...

Hvilke rabatkoder går du efter?

Det er jo ikke vitterligt relevant for en at få rabatkoder til syltede agurker, hvis det er noget, som...

Must read

Tag vare på kærligheden

Livet er kærlighedStørst af alt er kærligheden, siges det,...

Hvorfor løber man så tit tør for printerblæk?!

Så skete det igen:Man føler, man lige har købt...

You might also likeRELATED
Recommended to you