Paella direkte fra Spanien

-

Efter en tur i Spanien for mange år siden, blev jeg forelsket i deres national ret – og da man ikke lige sådan kan få Paella herhjemme, måtte jeg jo se om jeg kunne finde en original opskrift fra Spanien, så jeg elv kunne eksperimentere med at lave en original Paella.

Det nemmeste ville være, at bestille sin Paella hos pizza manden, og han så kom og leverede den, men det kan man desværre ikke – og jeg tænker også at det hænger lidt sammen med at der skal blæksprutte arme og andre skalddyr i en Paella.

Hvis jeg nu havde boet i Spanien, så havde jeg kunne bestille min Paella og få den leveret med en taxi hjem, men det må så være min drøm, indtil der er nogen herhjemme der finder på den løsning, og i mellemtiden må jeg nøjes med at få min Paella direkte fra Spanien, ved at få den originale opskrift og så selv lave den.
Jeg ved at jeg kan få de specielle ingredienser direkte fra Spanien sendt hjem til mig.

Latest news

Sådan kommer du i gang med regnskab

Regnskab kan virke som en uoverskuelig størrelse, når man kaster sig ud i det, men det behøver...

Historien i Danmark

Danmark er et lille, men meget succesfuldt land i Nordeuropa. Landets officielle navn er Kongeriget Danmark. Landet har en...

Hvor mange laver ting af plastik

Hver dag bruger vi millioner af plastikprodukter. Lige fra tandbørsten vi bruger om morgenen til det mobiletui vi har...

Verden er et stort vidunder!

Man kan godt gå og bare være lidt trist eller kede sig i hverdagen og synes, at der bare...

Hvor længe skal en massage vare?

Nogle gange oplever man bare, at ens partner har for travlt til at dedikere tiden til at massere en,...

Lovligt alternativ til puff bar

Et lovligt alternativ til puff bar Engangsvapes er på det seneste blevet mere...

Must read

Sådan kommer du i gang med regnskab

Regnskab kan virke som en uoverskuelig størrelse,...

Historien i Danmark

Danmark er et lille, men meget succesfuldt land i...

You might also likeRELATED
Recommended to you