Paella direkte fra Spanien

-

Efter en tur i Spanien for mange år siden, blev jeg forelsket i deres national ret – og da man ikke lige sådan kan få Paella herhjemme, måtte jeg jo se om jeg kunne finde en original opskrift fra Spanien, så jeg elv kunne eksperimentere med at lave en original Paella.

Det nemmeste ville være, at bestille sin Paella hos pizza manden, og han så kom og leverede den, men det kan man desværre ikke – og jeg tænker også at det hænger lidt sammen med at der skal blæksprutte arme og andre skalddyr i en Paella.

Hvis jeg nu havde boet i Spanien, så havde jeg kunne bestille min Paella og få den leveret med en taxi hjem, men det må så være min drøm, indtil der er nogen herhjemme der finder på den løsning, og i mellemtiden må jeg nøjes med at få min Paella direkte fra Spanien, ved at få den originale opskrift og så selv lave den.
Jeg ved at jeg kan få de specielle ingredienser direkte fra Spanien sendt hjem til mig.

Latest news

Grundlæggende om Google Ads, og hvorfor du bør bruge dem

Google Ads er en fantastisk måde at promovere din virksomhed online på. De giver dig mulighed for at nå...

Hvordan man gør mode sjovt for teenagere

Teenagere er i en alder, hvor de er begyndt at finde deres egen individuelle stil og eksperimentere med mode....

En introduktion til infrarøde saunaer

Du har sikkert hørt om traditionelle saunaer, men har du hørt om infrarøde saunaer? Disse moderne saunaer tilbyder et...

Fordelene ved at spise konfirmationsmad ud af huset

At spise ude er en oplevelse, som kan være både behagelig og gavnlig for vores velvære. Vi har mulighed...

Krybdyr som kæledyr – Er det en god idé?

Reptiler kan være gode kæledyr, og mange mennesker holder dem i deres hjem. Det er dog ikke alle krybdyr,...

Menneskers firbenede bedste ven

Hunde har været menneskers trofaste følgesvende siden oldtiden. De er kendt som menneskets firbenede bedste ven og har trofast...

Must read

Grundlæggende om Google Ads, og hvorfor du bør bruge dem

Google Ads er en fantastisk måde at promovere din...

Hvordan man gør mode sjovt for teenagere

Teenagere er i en alder, hvor de er begyndt...

You might also likeRELATED
Recommended to you